Fingerklipper Dual Laser

Dual Laser Elasto er dobbelt klippende fingerklipper hvor knivblade og modskær bevæger sig imod hinanden, den er udstyret med Laser® tænder og selvjusterende kniv holdere.

Fingerklippere er særligt velegnede til at klippe bio diversitets arealer som feks. blomsterenge. Fingerklippere er den mekaniske klippe metode der klipper mest skånsomt af hensyn til dyrelivet.

Kan leveres i arbejdsbredder 130, 170 og 210

Dual Laser® Elasto fingerklipper har alle fordelene fra Laser® fingerklippere, samt fordelene af dobbelt bevægelsen der giver meget få vibrationer. Den er som standard udstyret med slæbefødder for justering af klippe højde.

Transmissionen, som bærer og driver finger klipperen er "Torx" den er vedligeholdelses fri og med gear i oliebad.

For at mindske vibrationer har den dobbelt bevægelse for Dual Laser® Elasto finger klippere. ​Herudover er sliddet også reduceret, hvilket giver en betydelig besparelse på reservedele og nedbrud.

Dual Laser Elasto har yderlige en fordel, da den har de selvjusterende knivholdere, som særligt viser sig ved mange timers brug

​Fordele:

Perfekt klip

Vibrationer væsentlig reduceret

Høj arbejdshastighed

Stopper ikke til

For at slå blomsterstriber på den mest skånsomme måde, kan man bruge fingerklipper særligt for dyrelivets skyld. Vi har fingerklippere til såvel tohjulede traktorer som almindelige traktorer.

For at blomster-striber kan bestå skal de slås ned og det afklippede skal fjernes, jorden må ikke få alt den næring som afklip giver, samtidig skal der lys og luft til jordbunden for at sikre fornyet fremspiring af de små urter.

Se også vores andre fingerklippere. Vi har et bredt udvalg af maskiner til anlæg og vedligehold af Biodiversitet.

Vi er en handelsvirksomhed, der har specialiseret os i at importere park- og anlægsmaskiner.

Kontaktoplysninger

Sønderup Maskinhandel A/S

Hjedsbækvej 464, 9541 Suldrup

Klik her for rutevejledning

Hovednummer: +45 98653255

E-mail: mail@fbdk.dk