​Telefon: ...............(+45) 98 65 32 55

Mail: ................................ mail@fbdk.dk

CVR-nr: ............................... 21835943

Powersafe 2010 BCS​

​BCS har netop lanceret en ny serie tohjulede. Det er modellerne BCS 720, 730 og 740 der fra nu af, bliver leveret med POWER SAFE koblings system. Koblingen er en helt nyudviklet flerpladet oliebadskobling, der er olietryksstyret. Dette gør koblingshåndtaget meget blødt, så brugeren får en god komfort ved brug af maskinen. Den flerpladet oliebadskobling har en meget lang levetid og leveres derfor også med en 5 årig garanti på selve koblingen.

Det nye POWER SAFE koblingssystem er udviklet for, at opfylde kravene fra EU standarden EN709/A4, dette er endnu ikke trådt i kraft, men vil gøre det i den nærmeste fremtid.

POWERSAFE er et helt nyt patenteret system fra BCS der gør, at den tohjulede traktor standser stort set med det samme som dødmandsknappen bliver sluppet. POWERSAFE har også den fordel, at motoren ikke længere bliver slukket når dødmandshåndtaget bliver sluppet, maskinen stopper, men med motoren kørende. Dette gør, at det er meget nemt at genoptage arbejdet, idet man bare skal trykkes dødmandshåndtaget ned og koble ud, så er man kørende igen. PTO bliver heller ikke slået fra.

BCS tohjulede traktorer med POWERSAFE har ikke et transport gear, og der er nye hastigheder på gearene.

POWERSAFE indføres for modellerne BCS 720, 730 og 740. POWERSAFE vil gøre at disse maskiner er super sikre, samtidig med at de er blevet meget mere brugervenlige.

Firmaoplysninger​

Sønderup Maskinhandel A/S​

CVR: 21835943

Find os her

Hjedsbækvej 464, 9541 Suldrup

Ring til os

Telefon: 9865 3255

Skriv en besked​

E-mail: mail@fbdk.dk